Lenormand Kaarten: Betekenis en Dagkaart trekken

De kaarten van Marie-Anne Adélaïde Lenormands hand, beter bekend als Mlle Lenormand, klinkt niemand vreemd in de oren. Deze Franse helderziende en kaartlegster leefde tijdens de tweede helft van de 18de eeuw en voorspelde in die tijd het huwelijk, de kroning en tevens de val van militair en politiek leider Napoleon Bonaparte. Het kleine en grote Lenormandspel van Mlle Lenormand zijn wereldberoemd geraakt na haar dood. Heden ten dage hebben veel mensen dit kaartspel thuis liggen of kent elkeen wel een vriend(in) of familielid die deze kaartlegmethode aanwendt.

Hieronder tref je de traditionele Lenormand kaarten in een nieuw jasje gestoken. Dit door kunstenares, kaartlegster, auteur én duizendpoot: Erna Droesbeke. Vanuit haar interesse voor dromen merkte Erna Droesbeke op dat de symbolen van de Lenormandkaarten sinds mensenheugenis opduiken in alle culturen en dat zij overeenkomen met de droomsymboliek. Zij zijn archetypen en vormen via het kaartleggen een boodschap voor de Vrager. Daarom tekende ze eigenhandig de Nieuwe Lenormandkaarten, die baden in unieke kleuren. Via intuïtie en inspiratie scheppen zij een klaar beeld van de situatie en gemoedstoestand waarin de Vrager zich bevindt.

Dagkaart trekken

Trek hieronder je Lenormand dagkaart en neem de boodschap van de Lenormand goed in je op. Heb je eerder een specifieke vraag en wil je die beantwoord zien middels de Lenormandkaarten aan de hand van een ‘vijf kaarten legging’? Voor financieel getinte zaken, klik hier. Voor vragen over je liefdesleven, klik hier.

Er zijn ook mensen die elke dag 3 Lenormand kaarten trekken. De 1e kaart is de dagkaart en kaart 2 en 3 geven daar meer informatie over.Wil je weten wat volgens Madame Lenormand vandaag jouw voorspelling is? Trek elke dag gratis een Lenormand dagkaart. Het kan allemaal op Horoscoop …

wat betekend lenormand 

Werken met populaire kaarten zoals de Lenormand, Tarot, Belline, Zigeuner-, Gypsy- en Engelenkaarten? Of op zoek naar inspirerende Orakelkaarten? Hier tref je praktische leesartikelen en boekentips aan over Astrologie, zodat ook jij je kennis over het kaartleggen kan uitbreiden. Eerder op zoek naar het trekken van je dag- of weekkaart, naar de betekenis van de Lenormand, Tarot, Engelenkaarten of Zigeunerkaarten?